Για μία ακόμη χρονιά το "Χαμόγελο του Παιδιού" δίνει ραντεβού στην εκκίνηση του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019.

Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της πόλης πλησιάζει και ο Οργανισμός σας προσκαλεί στην ομάδα του με σκοπό να στηρίξετε το δύσκολο έργο και τις δράσεις του.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα εκκίνησης 18:00) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα εκκίνησης 21:00), με αφετηρία το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό τον Λευκό Πύργο.

456.jpg

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, με τη δύση του ηλίου δίνουμε ραντεβού στην εκκίνηση.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες:

● «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη 54645, τηλ.: 2310 250 160, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

● Προκήρυξη 7ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

Γίνετε μέλη της ομάδας δρομέων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στηρίξτε τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.