Το Goethe-Institut Thessaloniki αναλαμβάνει ξανά δράση και μαζί με την ομάδα KIDOT, τη διοργανώτρια του μεγαλύτερου family festival της Ελλάδας, αποχαιρετούν τη σχολική χρονιά και υποδέχονται το καλοκαίρι μέσα από μια σειρά ξεχωριστών δράσεων!

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 21:00 μια πληθώρα εκπαιδευτικών εργαστηρίων και ψυχαγωγικών παιχνιδιών θα περιμένει τα παιδιά στους χώρους της βιβλιοθήκης και στον πανέμορφο κήπο του Goethe-Institut Thessaloniki:

• 18:00-20:00 – «Βουτιά στην τέχνη!»: Ζωγραφίζουμε τον ήρωα του αγαπημένου μας βιβλίου στις καλοκαιρινές του διακοπές
• 18:00-19:00 – «Διαβά-ζω αλλιώς»: Εξερευνούμε και προτείνουμε τρόπους να διαβάσουμε ό,τι και όπως μας αρέσει (Εργαστήριο)
• 18:00-19:00 – «Improv Comedy (και όχι μόνο) games»: Ετοιμαστείτε να δημιουργήσουμε ήρωες και να τους βάλουμε να κάνουν τις πιο αναπάντεχες δοκιμασίες (Εργαστήριο)
• 18:30-19:30 – «Στην αυλή των θησαυρών»: Ας ανακαλύψουμε τους θησαυρούς μια ξεχωριστής περιπέτειας σ’ έναν μαγεμένο κήπο! Ας τους κυνηγήσουμε!
• 19:00-20:00 – «Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις με τα φτερά της Ονειροφαντασίας;»: Το βιβλίο «Ιστορία χωρίς τέλος» θα μας εμπνεύσει να πετάξουμε με τα δικά μας φτερά «Ονειροφαντασίας», γράφοντας τη δική μας ιστορία και φτιάχνοντας μια κατασκευή (Εργαστήριο)
• 19:00-20:00 – «Ηρακλής Πουά-Ροζ»: Τα παιδιά μετατρέπονται σε ντεντέκτιβ και είναι έτοιμα να λύσουν το μυστήριο του χαμένου παιχνιδιού! (Εργαστήριο)
• 20:00-21:00 – «Χορός και καλοκαίρι πάνε μαζί»: Ένα καλοκαιρινό πάρτι στήνεται στην αυλή μας και υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο τις πιο αγαπημένες μέρες του χρόνου!

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους. Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια απαιτείται προεγγραφή μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2WcWqJ1