Σε μια ακόμα σημαντική κίνηση προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό μέσω ανάρτησης στην ομάδα στο Facebook " Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης", η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης, θα αναλάβει τον καθαρισμό των μνημείων από τα γκράφιτι.

Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποιήθηκε με τη δημοσίευση της απάντησή της στο σχετικό αίτημα της ομάδας "Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης".

Αναλυτικά η απάντηση του PAOK Action αναφέρει:

"Είναι λυπηρό και σαφώς όλοι μας πρέπει να δείχνουμε το μέγιστο σεβασμό στα πολύτιμα και ιστορικά μνημεία μας, στην κληρονομιά μας!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εδώ και καιρό στενή συνεργασία και επικοινωνία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πολής Θεσσαλονίκης και τον κ. Σκιαδαρέση με τον οποίο θα σχεδιάσουμε το επόμενο διάστημα ένα νέο πλάνο για την καταπολέμηση του φαινομένου των γκράφιτι επάνω στα ιστορικά μνημεία μας.

Απώτερος στόχος μας είναι να «εκπαιδεύσουμε» τους οπαδούς όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά και όλων των άλλων ομάδων ώστε να μην προβαίνουν σε παρόμοιες ενέργειες οι οποίες δεν τιμούν κανέναν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει να καθαρίσει τα συγκεκριμένα γκράφιτι με δικό της κόστος και συνεργείο τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων.

Ευελπιστούμε πως το συγκεκριμένο φαινόμενο θα εξαλειφθεί όχι μόνο με την «εκπαίδευση» αλλά και με την αυξημένη αστυνόμευση και προστασία.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση,

PAOK Action"