Το Flea Market επέστρεψε στη ΔΕΘ στην …καλοκαιρινή εκδοχή του! (ΦΩΤΟ)

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με την καλοκαιρινή εκδοχή του επέστρεψε στον προαύλειο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Flea Market Thessaloniki.

Το ανανεωμένο Flea Market & Street Food επιστρέφει για δύο ημέρες στον εμβληματικό προαύλιο χώρο της TIF Helexpo, κάτω από το περίφημο Τόξο (είσοδος Αγγελάκη με Τσιμισκή).

Ήδη οι περισσότεροι πάγκοι έχουν στηθεί και όσοι ενδιαφέρονται θα βρουν με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια,κοσμήματα,δημιουργίες,βιολογικά προιόντα και πολλά ακόμη.

Επίσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν Street food και έχουν να επιλέξουν απο γνωστές επιχειρήσεις της πόλης, ενώ στον χώρο υπάρχει και μπαρ με ροφήματα – καφέ – αναψυκτικά – μπύρα – cocktails

KIDOT Corner

Στο Flea Market της Θεσσαλονίκης φιλοξενείται και το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί (KIDOT Festival), το οποίο αναλαμβάνει την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων.

Η ομάδα του KIDOT, με εφόδια τη φαντασία, την δημιουργικότητα και τον παιδικό αυθορμητισμό, έρχεται και δημιουργεί το πιο εορταστικό KIDOT Corner στο Flea Market, μέσα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για όλη την οικογένεια (από τις 11.00π.μ έως τις 15.00μ.μ).

Η ιστορία του Flea Market Thessaloniki

Έχοντας ξεκινήσει τα Flea Markets από τον Σεπτέμβριο του 2016 στον πολυχώρο του Μύλου, οι διοργανωτές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και σε άλλους χώρους της πόλης, όπως το  Δημαρχιακό Μέγαρο, το Lab’ Attoir, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και πιο πρόσφατα η Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι! Ένας από τους πρωταρχικούς τους στόχους είναι κάθε φορά να συστήνουν έναν εναλλακτικό χώρο της πόλης για τη μεγάλη μας γιορτή!

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

flea1.jpg

flea2.jpg

flea3.jpg

flea4.jpg

flea5.jpg

flea6.jpg

flea7.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.