Τέλος Άνοιξης, αρχή Καλοκαιριού και το Thessbrunch είναι ακόμη εδώ με ξεχωριστά menu που έχουν όλη τη δροσιά της γλυκιάς αυτής εποχής. Δύο Thessbrunch διοργανώνονται το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, κλείνοντας τον κύκλο των γεύσεων του φετινού ανοιξιάτικου Thessbrunch.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου το Capsis Hotel (Μοναστηρίου 16) και την Κυριακή 9 Ιουνίου το Colors Urban Hotel (Τσιμισκή 13) «υιοθετούν» το project της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και σας υπόσχονται δύο ημέρες γεμάτες με δροσερές και υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις για το μετά... πρωινό σας menu, δίνοντας έτσι το δικό τους στίγμα στον παλμό της πόλης. Αλμυρά και γλυκά ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα και πεντανόστιμα φρέσκα γλυκά στον πλούσιο μπουφέ των Thessbrunch σας περιμένουν να τα απολαύσετε.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και αυτό το Σαββατοκύριακο στη συχνότητα του Thessbrunch και αποχαιρετίστε προς το παρόν το αγαπημένο σας project με τον πιο δροσερό τρόπο.

Ραντεβού ξανά το φθινόπωρο με ανανεωμένα “Thessbrunch” γευστικά ταξίδια!

Σάββατο 8 Ιουνίου 

Capsis Hotel

cap.jpg

Αυτό το thessbrunch τα έχει όλα: πλούσιο μπουφέ με αλμυρά και γλυκά ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα και πεντανόστιμα φρέσκα γλυκά.

Τιμή: 25€/άτομο (περιλαμβάνεται κρασί ή μπύρα)

Παιδιά εώς 12 ετών: 12€

RSV: 2310 596800

capsis.jpeg

Κυριακή 9 Ιουνίου 

Colors Urban Hotel

garden.jpg

Θες μπραντς στον ομορφότερο "κήπο" της πόλης;

Με tropical διάθεση και ένα όλοφρεσκο μενού σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή 9/6 στο The Garden Bar του Colors Urban Hotel.

- Classic Brunch Dishes
- Sandwiches & Burgers
- Pancakes
- Ορεκτικά, Σαλάτες, Κυρίως Πιάτα
- Παιδικά Μενού

Τηλ.: 2310 272829

colors.jpeg