Ο δήμος Καλαμαριάς και το Γραφείο Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνει και φέτος τις αθλητικές δράσεις με τίτλο «Αθλούμαι στην Καλαμαριά 2019».

Πρόκειται για πληθώρα αθλητικών εκδηλώσεων που έχουν γίνει θεσμός, δημιουργώντας έτσι ευχάριστες διεξόδους χαράς και εκτόνωσης για παιδιά-εφήβους αλλά και ενήλικους.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τετάρτη 29 Μαΐου συνεχίζονται τον Ιούνιο (11/6 και 13/6) και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019.

Αξιοποιώντας τους αθλητικούς χώρους και την υπάρχουσα υποδομή μέσα στα όρια του Δήμου, όπως την παραλία της πλαζ Αρετσούς, το κολυμβητήριο, την πλατεία του Δημαρχείου, τις αυλές των σχολείων σε διάφορες συνοικίες, το αστικό οδικό δίκτυο κλπ, οι γυμναστές του γραφείου Αθλητισμού και Νεολαίας, με την πολυετή εμπειρία τους στην οργάνωση και υλοποίηση ανάλογων δραστηριοτήτων, ετοίμασαν ένα πολυδιάστατο αθλητικό πρόγραμμα με έμφαση στη χαρά και στη διασκέδαση των παιδιών και των ενηλίκων, που θα συμμετάσχουν.

Σημειώνεται πως, όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις, στοχεύουν στη μαζική συμμετοχή, θα είναι διαγωνιστικές όχι όμως ανταγωνιστικές.