Έπεσε η αυλαία της εφετινής Ανθοέκθεσης του Δήμου μας, ενός ακόμη επιτυχημένου δωδεκαημέρου στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος», με την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών, γεμάτου μουσική και αρώματα από τα άνθη και τα φυτά.

Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου παρακολουθήσαμε παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελατοχωριτών «η Σκουτέρνα», παρουσίαση μοντέρνου χορού από τα τμήματα της σχολής «Dance Studio» ενώ στο τέλος απολαύσαμε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με την υπέροχη φωνή της Αρετής Κετιμέ. Την Αρετή Κετιμέ συνόδευσε ο ταλαντούχος Πάνος Ζώης.

Το Σάββατο 11 Μαΐου το πρωί πραγματοποιήθηκε η παιδική παράσταση «Οι Πειρατές των χρωμάτων» ενώ το απόγευμα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ανθοέκθεσης ολοκληρώθηκαν με ποντιακούς χορούς από τα τμήματα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος», μακεδονικούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αναγέννηση Αγίου Νεκταρίου», παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα ενηλίκων του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και η βραδιά έκλεισε με λαϊκό και παραδοσιακό γλέντι από την ορχήστρα του Βαγγέλη και του Μηνά Μπέτζιου.