ΤΕΕ- ΤΚΜ: Εκδήλωση για τη διασφάλιση ποιότητας ενεργειακών υπηρεσιών

|
THESTIVAL TEAM

Το ΚΑΠΕ και το TEE/TKM Ελλάδος συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη) εκπαιδευτική ημερίδα και συζήτηση με θέμα «Θεσμοθέτηση πλαισίου διασφάλισης ποιότητας Ενεργειακών Υπηρεσιών – το έργο QualitEE».

Το QualitEE (www.qualitee.eu), στοχεύει στην αύξηση των επενδύσεων σε ενεργειακές υπηρεσίες εντός της ΕΕ και στη βελτίωση της εμπιστοσύνης στους παρόχους αυτών των υπηρεσιών και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εταιρείες και φορείς του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα που παρέχουν ή είναι αποδέκτες ενεργειακών υπηρεσιών με Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης (π.χ. ιδιωτικές εταιρείες, φορείς του δημοσίου τομέα), καθώς και σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, φορείς πιστοποίησης κ.ά., που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

TEE.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.