Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου έρχεται για 14η συνεχόμενη χρονιά το Battle Of The Best Thessaloniki 2018 με guests τους Onel, Hong 10 και πολλούς άλλους.

Το Streetdance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2018συνεχίζει ακάθεκτο για 14ησυνεχόμενηχρονιά! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χωρητικότητας 1200 θέσεων.

Street DanceTheater Awards & Experimental Dance Battle
Το φετινό φεστιβάλ δίνει βαρύτητα στην ελεύθερη έκφραση και τον πειραματισμό με το StreetDanceTheater Awards και το ExperimentalDanceBattle. Καλούνται καλλιτεχνικά ανήσυχους χορευτές / χορογράφους να πειραματιστούν και να παρουσιάσουν StreetDance Χοροθέατρα χωρίς κανόνες και περιορισμούς αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι χορός είναι πάνω απ’ όλα τέχνη. Χορευτές / χορογράφοι διεθνούς φήμης θα αποτελούν την κριτική επιτροπή που θα διαλέξει και θα απονέμει 3 τιμητικά βραβεία StreetDanceTheater Awards 2018 στις κατηγορίες open και youth.

Break dance battles

Στον τομέα των break dance battles θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου σόλο χορευτή με συμμέτοχες από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός breakdance 2 εναντίον 2 για ηλικίες 7 έως 12 και 13 έως 17. Το Φεστιβάλ για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει σόλο Experimental Battle με αφορμή την επίσκεψη της NaoAerstix παγκόσμιας πρωταθλήτριας από την Ιαπωνία. Τα υπόλοιπα διεθνή ονόματα που θα επισκεφτούν το φεστιβάλ είναι:
• Hong 10, ο Κορεάτης παγκόσμιος πρωταθλητής στο breaking από τους Red Bull BC OneAllStars

• LadyCunFaya από Ιταλία με παγκόσμιους τίτλους στο Dancehall

• ZaccMilne από Ιρλανδία με παγκόσμιους τίτλους στα streetdancestyles

• MG από Τσεχία, βασικός διοργανωτής του φεστιβάλ Outbreak Europe

• Ο δικός μας παγκόσμιος πρωταθλητής στο breakdance για το 2017 και πρόσφατα παγκόσμιος πρωταθλητής στο TaipeiBboyCity, B-BoyOnel.

Στους νικητές θα δοθούν χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 5000€!

DJs& παρουσιαστές

Στους ατσάλινους τροχούς του φεστιβάλ θα βρίσκονται 3 από τους top battles DJs από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι DJ Amazeme, DJ TsiliSmile&DJ Rawkuts. Παρουσιαστές τις βραδιάς θα είναι ο εκρηκτικός o George Perin από τους NasaFunk, Β-ΒoySaspens από τα AllStylesBattle και η Jo από το Bounce / HHI. Εκτός από το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν parties και σεμινάρια χορού.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.