Στο πλαίσιο του προγράμματος περιήγησης ενηλίκων «Διαδρομές στη PhotoBiennale» που διοργανώνει το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης στις εκθέσεις της Thessaloniki PhotoBiennale 2018, θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις στους δύο χώρους του ΜΙΕΤ στη Θεσσαλονίκη, από τον διευθυντή του Μουσείου Φωτογραφίας Ηρακλή Παπαΐωάννου.

Πιο συγκεκριμένα:

· Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, ώρα 18:30 στην έκθεση «Σιδερένια γη, χάλκινος ουρανός / Iron earth, copper sky» που παρουσιάζεται από 25 Σεπτεμβρίου 2018 στο βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ στη Θεσσαλονίκη (Τσιμσική11).

· Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, ώρα 12:30 στην έκθεση του Κωστή Αντωνιάδη «Φωτογραφίες, Αλήθειες και ψέματα. 1985-2018» που παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ (Βίλα Καπαντζή, Βασιλίσσης Όλγας 108).

Οι ξεναγήσεις είναι δωρεάν και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος, οι ώρες επισκέψεων θα τηρηθούν αυστηρά. Πληροφορίες: Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, κ. Έλλη Τσίνογλου, τηλ. 2310 566 716, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δύο εκθέσεις μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες του MIET www.miet.gr και της PhotoBiennale http://www.photobiennale-greece.gr/​