Μια ιδιαίτερη επίδειξη μόδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις της ένδυσης, με τίτλο "Νέα Παραλία - Νέα Πασαρέλα 4", το απόγευμα της Τετάρτης, στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Ρούχα υψηλής ραπτικής, γυναικεία κοστούμια, εντυπωσιακά καπέλα, ανδρικές καλοκαιρινές δημιουργίες αλλά και floral ενδύματα με κεντρικό θέμα τις "4 εποχές", ήταν μερικά από όσα παρουσιάστηκαν στη νέα παραλία.

Πρόκειται για την 4η επίδειξη μόδας που διοργανώνουν οι «Φίλοι της Νέας Παραλίας», στην οποία οι δημιουργοί χρησιμοποίησαν για τα κομμάτια που σχεδίασαν μόνο ανακυκλώσιμα υλικά, στοιχείο που εντυπωσίασε σε μεγάλο βαθμό το κοινό που βρέθηκε εκεί για παρακολουθήσει την επίδειξη.

Την βραδιά παρουσίασε ο ποιητής Τέλλος Φίλης, ενώ την πασαρέλα συνόδευσαν οι "Los Percussionistas" με τα κρουστά τους φτιαγμένα και αυτά από ανακυκλώσιμα υλικά.  

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Αμαρυλλίς Παπαμιχαήλ, μέλος του Δ.Σ. των Φίλων της Νέας Παραλίας, για τη δράση αυτή εργάστηκαν εθελοντικά περισσότεροι από 100 άνθρωποι.

"Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε μέσα από τη νέα πασαρέλα" συμπληρώνει η κα Παπαμιχαήλ είναι "ότι υπάρχει και μια δεύτερη ευκαιρία για αυτά τα υλικά και δεν είναι μόνο για πέταμα".

Δείτε τι δήλωσε η κα Παπαμιχαήλ αλλά και φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr από την πασαρέλα:

pasarela.jpg

pasarela1.jpg

pasarela3.jpg

pasarela4.jpg