Έρχεται το 2ο τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2 στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος προκειμένου το 2ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2 του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, το να “ανοίξει πανιά”.

Από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό μετατρέπεται σε…. “παραλία” και υποδέχεται μεικτές ομάδες των 2 ατόμων (ηλικίας άνω των 16 ετών), σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η διοργάνωση υλοποιείται με την ευθύνη της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού και της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. και την υποστήριξη τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων, και σε αυτήν μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά μεικτές ομάδες (γυναίκα & άνδρας) των 2 ατόμων, ηλικίας άνω των 16 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 28 Αυγούστου (Ώρες: 8.00 π.μ. – 14.30 μ.μ.) στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου (πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, οδός Εθν. Αντιστάσεως 56, τηλέφωνο: 2310 767659) και στο Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Κολοκοτρώνη (οδός Κολοκοτρώνη 43, Εύοσμος, Τηλέφωνο: 2310 700082).
Το κόστος συμμετοχής στο Τουρνουά Beach Volley ανέρχεται στα 10 ευρώ/ομάδα.

Ξεχωριστό τόνο στη διοργάνωση θα δώσουν οι αγώνες επίδειξης αθλητών υψηλού επίπεδου beach volley γυναικών και ανδρών που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους στις 21.30 θα ακολουθήσει πάρτι στο χώρο του αμφιθέατρου Εθνικής Αντιστάσεως.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.