“Παραμυθένια” ανακαίνιση για τον παιδικό σταθμό Μελισσοχωρίου

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Ο Σ.Τ. Παιδικός Σταθμός του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Μελισσοχωρίου «Κρυονέρι» γέμισε χρώματα, έπιπλα, κουρτίνες, χαλιά, παιχνίδια και δεκάδες χαμόγελα!

Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. απέστειλε αίτημα στην ΙΚΕΑ, ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς», με στόχο την αναδιαμόρφωση του Παιδικού Σταθμού.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό και ξεκίνησε μια υπέροχη δράση ανακαίνισης! Η ΙΚΕΑ ανέλαβε τον πλήρη εξοπλισμό και τη διαμόρφωση του Παιδικού Σταθμού Μελισσοχωρίου «Κρυονέρι» και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Οι συνεργάτες του Ομίλου FOURLIS εργάστηκαν ώρες ατελείωτες, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας ένα μικρό, παραμυθένιο σταθμό, λειτουργικό και ασφαλές, για τους μικρούς μαθητές!

Η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Ειρήνη Αντωνιάδου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς την ΙΚΕΑ επισημαίνοντας ότι «τέτοιου είδους πρωτοβουλίες όχι μόνο βοηθούν στο έργο μας αλλά μας συγκινούν. Είναι μια υπέροχη πρωτοβουλία, μιας μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας, η οποία στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, προσφέρει χαμόγελα και χαρά σε παιδιά, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς. Ευχαριστούμε θερμά την ΙΚΕΑ για τη στήριξη και τη βοήθεια της και ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία και για άλλους παιδικούς σταθμούς».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.