Διευρύνοντας τις δράσεις του το μη κερδοσκοπικό σωματείο eduACT και αυτό το καλοκαίρι φρόντισε για την δική σας διασκέδαση. Φέτος η eduACT σε συνεργασία με το Ωδείο Βορείου Ελλάδος συνδέει τη μουσική και τις τέχνες με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες και φέρνει τα workshops ρομποτικής για όλα τα παιδιά από 5 -12 ετών .

Μέσα από δημιουργικά εργαστήρια που θα υλοποιηθούν στους μοναδικούς χώρους που διαθέτει το Ωδείο Βορείου Ελλάδος από 18 Ιουνίου έως και 11 Ιουλίου , τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν τις δικές τους κατασκευές , να ανακαλύψουν αλλά και να λύσουν προβλήματα , να κατακτήσουν τις γνώσεις γύρω από την τεχνολογία και φυσικά να ενισχύσουν τα ηγετικά και κοινωνικά τους χαρακτηριστικά..Και όλα αυτά μετά μουσικής..!

Συμμετέχοντας κανείς στους κύκλους εργαστηρίων ρομποτικής ,αποκτά την δυνατότητα μέσα σε διάστημα 4 εβδομάδων να ανακαλύψει την γνώση μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση και το φετινό καλοκαίρι μέσα από τη μουσική. Η εκπαίδευση των ομάδων ξεκινά μάλιστα με τα δοκιμαστικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν σε περιβάλλοντα των τεχνών δηλαδή στα παραρτήματα του Ωδείου , στις 5 και 8 Ιουνίου.

Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των εργαστηρίων, τα παιδιά από 6-10 ετών θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις κατασκευές τους στο FIRST® LEGO® League Jr. Mini Expo που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος-παράρτημα Εθν.Αντιστάσεως

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν.

Δοκιμαστικά εργαστήρια: 5 & 8 Ιουνίου
Workshops ρομποτικής: 18 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου
FIRST LEGO League Jr. Mini Expo: 11 Ιουλίου

Πληροφορίες-Συμμετοχές: Ωδείο Βορείου Ελλάδος Τ: 2310 422 885
Πληροφορίες εκπαιδευτικού προγράμματος: eduACT Τ: 6984332342