To Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού επιστρέφει στο δήμο Δέλτα

|
THESTIVAL TEAM

To Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού επιστρέφει για τρίτη χρονιά φέτος στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, στη Χαλάστρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο παγκοσμίως στις 5 Ιουνίου.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να μάθουν για το περιβάλλον. Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, με εργαστήρια κηπουρικής, χειροτεχνίας και κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, κινητικά παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον, κουκλοθέατρο και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιήσουν φορείς όπως τα ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και Κορδελιού, το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, αλλά και μεμονωμένοι εκπαιδευτές, εξειδικευμένοι σε εκπαιδευτικές δράσεις για το περιβάλλον.

Η εκδήλωση, η οποία θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι, διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου και το δήμο Δέλτα.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και οδηγίες πρόσβασης δείτε στην ιστοσελίδα: www.axiosdelta.gr.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.