Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για το 9ο TEDxThessaloniki, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου, και ανακοινώθηκαν οι τρεις τελευταίοι ομιλητές, που θα οδηγήσουν το κοινό στις Λεωφόρους της πολιτικής σάτιρας, της μάχης κατά των μολυσματικών ασθενειών με όπλο τα μαθηματικά μοντέλα και της επιχειρηματικής καινοτομίας.

Ο Ανδρέας Πετρουλάκης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μας πολιτικούς γελοιογράφους. Τα ανθρωπάκια του ξεπετάγονται μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας που κρατάμε στα χέρια μας ή από κάποια οθόνη, και μας πλημμυρίζουν με γέλιο με τις ατάκες τους. Αν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις 21 Απριλίου δείτε κάποιο από τα ανθρωπάκια του να σας κοιτάει πονηρά, ακούστε το, έχει κάτι έξυπνο να σας πει.

petroulakis.jpg

Η Rosalind Eggo παράγει μαθηματικά μοντέλα για να μελετήσει την πορεία των μολυσματικών ασθενειών και να βρει έναν τρόπο να τις σταματήσει. Στις 21 Απριλίου, θα έρθει στο TEDx Thessaloniki για να μας μιλήσει για την αιώνια μάχη του ανθρώπου ενάντια στα θανατηφόρα μικρόβια. Μπορεί άραγε μια πανδημία να εξαλείψει το ανθρώπινο είδος;

eggo.jpg

Οι νέες τεχνολογίες και οι νέες ιδέες έχουν αλλάξει το παραδοσιακό μοντέλο του επιχειρηματία. O Γιώργος Χατζηγεωργίου είναι συνιδρυτής και CEO του Skroutz.gr και θα αφήσει για λίγο το γραφείο του για να ξεκλειδώσει μπροστά μας το θησαυροφυλάκιο, όχι του κυρίου Σκρουτζ - αυτό δεν ξεκλειδώνει-, αλλά των γνώσεων που απέκτησε μέσα από την εμπειρία του στον χώρο των επιχειρήσεων.

xatzi.jpg

Για να προλάβετε να αγοράσετε το εισιτήριό σας κάντε κλικ εδώ.

Mέχρι το ραντεβού του Σαββάτου 21 Απριλίου στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του κτιρίου Μ2, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του TEDxThessaloniki στο www.tedxthessaloniki.com και στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook.