Αντίκες, μουσική, φαγητό και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες στο υπαίθριο παζάρι της ΔΕΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για τρεις μέρες, από σήμερα, Παρασκευή μέχρι την Κυριακή 1 Απριλίου, περισσότεροι από 150 πάγκοι στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ, στο ύψος της οδού Τσιμισκή, θα δημιουργήσουν μια πολύχρωμη γιορτή για όλα τα γούστα.

Το παζάρι πραγματοποιείται με τη στήριξη του Σωματείου Παλαιοπωλών Καταστηματαρχών Θεσσαλονίκης.

Κρύσταλλα, φωτογραφικές μηχανές με φυσούνα, δίσκοι βινυλίου, γραμμόφωνα, βιβλία, χρηστικά μικροαντικείμενα περασμένων δεκαετιών, μπρούτζινα είδη, γουδιά και πολλά ακόμη αντικείμενα των παλαιοπωλών της Θεσσαλονίκης θα βρουν όσοι επισκεφθούν το παζάρι.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν πασχαλινά είδη, χειροτεχνήματα, είδη δώρων, κοσμήματα, δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά, καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο και προϊόντα περιποίησης.

Παραδοσιακά σιροπιαστά, φαλάφελ, λουκουμάδες με μέλι και σοκολάτα ακόμη και ποντιακά εδέσματα από τον Σύλλογο Ποντίων «Καλλιθέα» δήμου Νεάπολης- Συκεών πλαισιώνουν το παζάρι και υπόσχονται γευστικές απολαύσεις, «παρέα» με μικροπαραγωγούς μελιού και ζυμαρικών.