Με πρωταγωνιστές την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη και όχημα τον αθλητισμό, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του διοργανώνουν για ακόμα μία χρονιά, ενόψει του Πάσχα, τα καθιερωμένα πια Τουρνουά Αγάπης, με τη συμμετοχή τμημάτων των Κ.Δ.Α.Π. & Μαζικού Αθλητισμού της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. καθώς και αθλητικών συλλόγων, που για άλλη μια φορά θα αγωνιστούν με θέρμη για κάθε συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια.

Με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, από το οποίο ωφελούνται εκατοντάδες οικογένειες, η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης θα ξεκινήσει σήμερα Κυριακή  18 Μαρτίου 2018 με το Τουρνουά Ποδοσφαίρου και το Τουρνουά Τέννις, στις 10 το πρωί, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου και στο Γήπεδο Τένις Πεύκων, αντίστοιχα (περιοχή Δελασάλ).

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου τη σκυτάλη θα πάρει το Τουρνουά Τζούντο, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., στο Γυμναστήριο της Ζάκκα στη Δ.Ε. Νεάπολης, ενώ την Τετάρτη 21 Μαρτίου το Τουρνουά Αγάπης θα ολοκληρωθεί με το Τουρνουά TaeKwonDo, στις 5 μ.μ., 10 το πρωί, στο Κλειστό Γήπεδο Πεύκων (ΔΑΚ).

«Κάθε χρόνο τα Τουρνουά Αγάπης που έγιναν θεσμός στο δήμο μας αποδεικνύουν και αναδεικνύουν τη διάθεση δεκάδων παιδιών, αθλητών, συλλόγων και δημοτών να προσφέρουν με το δικό τους τρόπο σε όσους έχουν περισσότερο ανάγκη» τονίζει ο πρόεδρος της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. Δημήτρης Απατσίδης, καλώντας τον καθένα «να παραβρεθεί και να βοηθήσει όσο μπορεί στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου που στηρίζει καθημερινά εκατοντάδες συνανθρώπους μας».