“Λευκές Νύχτες” τον Μάρτιο και τον Αύγουστο στην αγορά της Βέροιας

|
THESTIVAL TEAM

Φέτος ο εμπορικός σύλλογος της Βέροιας διοργανώνει δύο “Λευκές Νύχτες” στην αγορά της πόλης. Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυχτα, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 με σκοπό την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Είναι η δεύτερη χρονιά διοργάνωσης της συγκεκριμένης δράσης και όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου η περσινή «Λευκή νύχτα» είχε μεγάλη επιτυχία. «Ήταν αίτημα όλων των μελών του συλλόγου μας καθώς πέρσι η Λευκή Νύχτα είχε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Είδαμε τα ταμεία να γεμίζουν. Η αγορά γέμισε κόσμο και ο κόσμος κρατούσε σακούλες, έγινε τζίρος», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου.

«Θα οργανώσουμε και φέτος μία όμορφη γιορτή της αγοράς, με γκρουπάκια για ζωντανή μουσική στους δρόμους της Βέροιας, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους,, κληρώσεις για δώρα και φυσικά όλοι οι έμποροι θα έχουν την ευχέρεια να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές σε επιλεγμένα είδη», σημειώνει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας.

Οι Λευκές νύχτες συνδιοργανώνονται από το Δήμο Βέροιας και το Εμπορικό Επιμελητήριο της πόλης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, θετική εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας εγκρίθηκε η παράταση ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, τις συγκεκριμένες μέρες με την υποχρέωση της τήρησης της εργατικής νομοθεσίας ως προς τα δικαιώματα των εργαζομένων.

« Η στήριξη από την Περιφέρεια, το Δήμο και το Εμπορικό Επιμελητήριο είναι σημαντική και ουσιαστική» σχολιάζει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου που καλεί όλο τον κόσμο στις «Λευκές Νύχτες» της Βέροιας. «Πέρσι είχαμε τη χαρά να δούμε στην αγορά όχι μόνο συμπολίτες μας αλλά καταναλωτές και από όμορους νομούς», κατέληξε η κ. Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.