Σε μια ξεχωριστή βραδιά για καλό σκοπό, για την στήριξη της μικρής Κλεοπάτρας Καμπακάκη, που διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα στο μυελό της αριστερής κνήμης και πρέπει άμεσα να νοσηλευτεί σε ιατρική μονάδα του εξωτερικού, καλεί το "Χρώμα Μπάρ ".

Σε αυτή θα συμμετέχουν 20 καλλιτέχνες, 16djs απο την Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 20.00 και τα έσοδα θα διατεθούν για τον αγώνα της μικρής Κλεοπάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένα «Χρώμα» αγάπης αποκτά αυτή η Τετάρτη! 20 καλλιτέχνες, 16djs απο την Θεσσαλονίκη ενώνουν τις δυνάμεις τους  και μαζί με όλους εμας γινόμαστε η πιο μεγάλη αγκαλιά για τη μικρή Κλεοπάτρα Καμπακάκη, που διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα στο μυελό της αριστερής κνήμης και πρέπει άμεσα να νοσηλευτεί σε ιατρική μονάδα του εξωτερικού!

Το Χρώμα Μπάρ καλεί κάθε έναν από εσάς σε μια βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για τον αγώνα της μικρής μας φίλης που σύντομα ξεκινά! Δώστε όλοι το «παρών» αυτή την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 20.00!:"

xrwma-1.jpg