Παιδικά σετ δωματίων σε άπορες οικογένειες από τα “Μαρμαρίδης Έπιπλα” και τον Δ. Παύλου Μελά

|
THESTIVAL TEAM

Παιδικά σετ δωματίων, που θα ζεστάνουν τα σπιτικά τους και θα προσφέρουν χαρά στα παιδιά τους, θα προσφέρουν τα καταστήματα “Μαρμαρίδης Έπιπλα” , σε συνεργασία με τον δήμο Παύλου Μελά.

Η τελετή παράδοσης των επίπλων θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στι 12.00π.μ. στο κεντρικό κατάστημα στη Στροφή Ωραιοκάστρου.

Παράλληλα την ίδια μέρα τα καταστήματα επίπλων θα έχουν προσφορές σε στρώματα και έπιπλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Και φέτος τα Χριστούγεννα τα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ, σε συνεργασία με τον δήμο Παύλου Μελά, δίνουν και πάλι νόημα στην έννοια της προσφοράς, αφού θα βοηθήσουν άπορες οικογένειες χαρίζοντας παιδικά σετ δωματίων, που θα ζεστάνουν τα σπιτικά τους και θα προσφέρουν χαρά στα παιδιά τους. Η τελετή παράδοσης των επίπλων θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00π.μ. στο κεντρικό μας κατάστημα στη Στροφή Ωραιοκάστρου.

Την ίδια μέρα, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00, προσφέρουμε 100 ορθοπεδικά στρώματα, διαστάσεων 90 x 200 cm, ελληνικής κατασκευής, στην απίστευτη τιμή των 19 ευρώ με ΦΠΑ. Η τιμή ισχύει για τους 100 πρώτους που θα προλάβουν.

Παράλληλα, ο Αη Βασίλης και τα χαρούμενα ξωτικά του θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να φωτογραφηθούν, να παίξουν και να πουν παραμύθια μαζί τους.

Και μια ακόμη απίστευτη προσφορά, από τις 17 και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, «-30% σε 5 σειρές παιδικών επίπλων LAGOON,  BEVERLY, MOBBY, TONIC, JOSH»

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, μαζί με τα παιδιά, για μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία χαράς και αγορών!”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.