Παιδάκια ζωγράφισαν πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα στολίδια στην πλατεία Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Παιδικά χαμόγελα και χριστουγεννιάτικα στολίδια γέμισε σήμερα η πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της δράσης «Ας στολίσουμε το δέντρο».

Από τις 12:00, παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-12 ετών), στα οποία απευθύνεται και η δράση, ετοιμάζουν στολίδια με ποικίλα διακοσμητικά και φυσικά υλικά με τις ομάδες Art Factory και Lalaland. 

Φέτος, ο δήμος Θεσσαλονίκης γιορτάζει τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ποικίλες εορταστικές εκδηλώσεις, που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς τις κλασσικές, παραδοσιακές αξίες που σηματοδοτούν τις αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων.

Στο επίκεντρο βρίσκεται το παιδί και η οικογένεια μέσα από μια σειρά από «ζωντανές» δράσεις διαδραστικού χαρακτήρα, όπως αυτή που πραγματοποιειται σήμερα στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι μικροί καλλιτέχνες θα μπορούν να ζωφραφίζουν τα στολίδια τους μέχρι τις 15:00 και από τις 17:00 έως τις 19:00. Οι δράσεις για τα παιδιά συνεχίζονται και αύριο στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης.

Περισσότερα για το πρόγραμμα δείτε ΕΔΩ.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.