Αυτό είναι το “λευκό” ξενοδοχείο που τραβάει τα βλέμματα στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Βρίσκεται ακριβώς στη διχάλα της οδού Αναγεννήσεως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όποιος έρχεται ή πηγαίνει προς τα δυτικά της πόλης δεν γίνεται να μην το παρατηρήσει καθώς το λευκό του χρώμα και η μοντέρνα αρχιτεκτονική του τραβάει τα βλέμματα.

wh-13.png

Το White Luxury άνοιξε της πόρτες του στο πλαίσιο του 6ου Open House Thessaloniki και έδωσε την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να δουν το εσωτερικό του ξενοδοχείου και να ξεναγηθούν σε αυτό.

Άνοιξε τον Απρίλιο του 2017 και από τότε έχει δώσει νέα πνοή στην περιοχή η οποία συνεχώς αναβαθμίζεται.

Σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Γιώργο Μουρατίδη, προκειμένου να στεγάζει ένα ξενοδοχείο σε μίνιμαλ γραμμές, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές, που θα φιλοξενεί τον επισκέπτη σε ένα ήρεμο περιβάλλον, χωρίς εντάσεις.

Συνολικά διαθέτει 18 δωμάτια τα οποία χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Τα deluxe, τα standard και τα family, τα οποία διαθέτουν εξαιρετική θεά

Όπως εξήγησε στο thestival.gr, o Γιώργος Μουρατίδης το White στο όνομα του ξενοδοχείου δεν είναι μόνο το χρώμα.

«Θέλαμε ένα ξενοδοχείο αστικό αλλά ξεκούραστο ήπιο , ανάλαφρο γι αυτό και χρησιμοποιήθηκαν αυτά χρώματα και τα υλικά. To white δεν είναι τόσο για το χρώμα όσο για την αίσθηση που σου δίνει το λευκό του αγνού του ξεκούραστου του καθαρού , καθώς δίνουμε πολύ έμφαση στην καθαριότητα», τονίζει στο ο κ. Μουρατίδης.

Στο White Luxury Rooms όλα τα έπιπλα είναι μοναδικά, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά γα το ξενοδοχείο και δεν διατίθεται στο εμπόριο.

wh-1.png

wh-2.png

wh-5.png

wh-6.png

wh-7.png

wh-8.png

wh-9.png

wh-10.png

wh-11.png

Παράλληλα στο ισόγειο του κτιρίου στεγάζεται το White Cup, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το πρωινό σας.  Διαθέτει ακόμα μεγάλη ποικιλίας από σνακς ενώ μπορείτε να πάρετε τον καφέ και στο χέρι. Αργότερα στη μέρα μπορείτε να πιείτε ένα από cocκtail, το κρασί ή τη μπύρα σας σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

wh-3.png

wh-4.png

Το εύκολο παρκινγκ αλλά και το σημείο στο οποίο βρίσκεται, καθώς απέχει λίγα μέτρα από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, το λιμάνι, τα ΚΤΕΛ και το κέντρο της πόλης, είναι μερικά ακόμα από τα πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου.

Πληροφορίες

Οδός: Αναγεννήσεως 1 & Παλαιού Σταθμού 4

Αρχιτέκτονας: Γ. Μουρατίδης

Περίοδος:  21ος ΑΙΩΝΑΣ

Τηλέφωνο: 231 051 5101

FB: White luxury

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.