H μεγάλη γιορτή του καλού ποτού από σήμερα στη Θεσσαλονίκη

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Μια δημιουργική ανάμειξη υλικών και αισθήσεων θα οργανωθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Food Festival στις 15, 16 και 18 Νοεμβρίου.

Το World Class Fine Drinking Thessaloniki, φιλοξενεί 24 bars της Θεσσαλονίκης, καταξιωμένους bartenders και συναρπαστικά signature serves που ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν γνώση, γεύσεις, έμπνευση και απολαυστικές εμπειρίες μέσα από perfect serves, τα οποία θα σερβιριστούν με τρεις μοναδικούς τρόπους: straight, mixed ή cocktail.

Το World Class Fine Drinking θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (Λεωφ. Στρατού 3, Θεσσαλονίκη, στις 15, 16 & 18 Νοεμβρίου από τις 20.30 έως τις 00.30)

Τα 24 bars της πόλης θα εναλλάσσονται μέσα από 8 pop-up bars, τα οποία θα σερβίρουν κάθε μέρα γευστικά και ευφάνταστα perfect serves με βάση premium spirits Αναλυτικότερα, τα 24 bar που θα φιλοξενηθούν στο Βελλίδειο είναι:

Moi Lounge Bar

The Lab.

Tribeca

Frankie

Mistral Seaside Bar

ThePrinceBarsserie

Bord de l’eau

Cheval

Cin Cin

Dio con Dio

Chilai

Speakeasy

Senor

Γορίλας

Paraty & Loft

Salto Bar

Vogatsikou 3

Calderon

The Blue Cup

La doze

Apallou

Goldfish

Αίγλη

Urania Bar

Είσοδος με εισιτήριο

Η είσοδος στο χώρο του Βελλιδείου επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.