Ένα μουσικό ταξίδι, παρέα με τη «Σχεδία», θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Το μουσικό καραβάνι του ελληνικού περιοδικού δρόμου θα προσαράξει στον πολυχώρο πολιτισμού και αθλητισμού WE για μια μεγάλη συναυλία.

Επιβάτες σε αυτό ταξίδι θα είναι ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με τους Άιντε Ψιλά Ψιλά, καθώς και τα συγκροτήματα Baildsa, Διώνη, Θρακόμελο, One Drop Forward και Paranaue, που θα δώσουν το ρυθμό επί σκηνής, εκεί όπου η μουσική θα συναντήσει τη δημοσιογραφία της αλληλεγγύης, η θρακιώτικη μουσική παράδοση θα σμίξει με τη ροκ και τα ηπειρώτικα πολυφωνικά με τη ρέγκε και τη τζίπσι πανκ. Όλοι οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα για μία συναυλία και κινητοποίηση μαζί για μία δίκαιη κοινωνία, μία κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, ανεβαίνοντας αφιλοκερδώς στη σκηνή του Πολυχώρου WE.

«Όλοι περνάμε σκοτεινές και φωτεινές περιόδους. Το θέμα είναι να καταλάβουμε πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε από τα ψηλά στα χαμηλά ή το αντίθετο. Το να μείνεις χωρίς στέγη μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή και χωρίς να έχεις κάνει λάθη. Το θέμα είναι να βρίσκεις τη δύναμη να σηκώνεσαι κάθε φορά και να αναλαμβάνεις δράση για να αλλάξεις και να ομορφύνεις όσα μπορείς», είχε πει η καλλιτέχνιδα Μαριέττα Φαφούτη, που είναι από τους πλέον συνεπείς υποστηρικτές της «Σχεδίας» και πάντα πιστή σε κάθε ραντεβού.

Όποια έσοδα προκύψουν θα διατεθούν στο σύνολό τους για την υποστήριξη των δράσεων του ελληνικού περιοδικoύ δρόμου.

Συνδιοργάνωση: περιοδικό δρόμου «Sχεδία» και Πολυχώρος WE

Info:
Πολυχώρος WE, Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρηγορίου Λαμπράκη. Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 21:00.
Τιμή εισιτηρίου: 8€.
Προπώληση: Viva.gr | Stereodisc Record Shop | Σάρωθρον | Rover Bar | Musicland Records | Πολυχώρος WE