Είχες ποτέ αμφιβολίες για το αν η σχολή σου ήταν η κατάλληλη επιλογή;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιες είναι οι επιλογές και τα μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σου;

Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποια επαγγελματική πορεία και κατεύθυνση θα ακολουθήσεις αργότερα;

Βασικά ερωτήματα που “βασανίζουν” τα φοιτητικά μας χρόνια, μας προβληματίζουν και δημιουργούν ένα αβέβαιο μέλλον στο μυαλό μας!

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος νεανικός οργανισμός παγκοσμίως, και βασικός διοργανωτής του Youth Today. Καθώς, λοιπόν, συναναστρέφεται καθημερινά με νέους από όλο τον κόσμο, αναγνώρισε την επιτακτικότητα και την ανάγκη να καθοδηγηθούν οι φοιτητές που ταλανίζονται από τις παραπάνω αλλά και από πολλές άλλες ερωτήσεις.

Το Youth Today 2017, έρχεται με μήνυμα “ Explore Υour Career Path” για να δώσει την ευκαιρία σε ενεργητικούς, καινοτόμους, νέους ανθρώπους... με δυνατότητες, περιέργεια και ενθουσιασμό να πάνε ένα βήμα πιο κοντά στο πτυχίο τους με περισσότερη σιγουριά για την επαγγελματική τους καριέρα.

Μέσα από ομιλίες, διαδραστικά workshop και από διάφορες συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ των ατόμων που θα συναναστραφούν την ημέρα εκείνη, οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με πετυχημένους ανθρώπους από τον επιχειρηματικό χώρο, που έχουν να μοιραστούν τη δική τους ιστορία και τις δικές τους εμπειρίες.

Στόχος είναι,οι φοιτητές να συμβουλευτούν τους ηγέτες του χώρου των επιχειρήσεων, να απαντηθεί οποιαδήποτε ερώτηση, να λυθεί κάθε απορία τους, να αναλάβουν δράση, να αλληλεπιδράσουν με άλλα άτομα και να κάνουν τις κατάλληλες γνωριμίες ώστε να αποχαιρετήσουν το Youth Today 2017 περισσότερο αποφασισμένοι, συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι να διαμορφώσουν το μέλλον τους με τις δικές τους ανάγκες και “θέλω”!!!

Οι αιτήσεις για να παρευρεθείς και εσύ στις 23 Νοεμβρίου στο Youth Today 2017 της Θεσσαλονίκης, έχουν ανοίξει και η ομάδα του συνεδρίου περιμένει τη συμμετοχή σου για να μοιραστείς και εσύ τη δική σου εμπειρία μαζί μας.

Κάνε την αίτηση σου εδώ