Εθελοντική αιμοδοσία με στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος διοργανώνει σήμερα ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ., στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο Ευόσμου.

Στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας του δήμου Κορδελιού- Ευόσμου θα  συμμετάσχει κλιμάκιο από το Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος, για ενημέρωση των αιμοδοτών σχετικά με τη "Δωρεά Μυελού των οστών", καθώς επίσης και λήψεις δειγμάτων, σε όσους το επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 2310 558 505 ή και στο Facebook.