Καλοκαιρινές δράσεις με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιβατών, ώστε να μην αφήσουν κανένα σκουπίδι στις παραλίες της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε σήμερα ο ΟΑΣΘ.

Ειδικότερα εργαζόμενοι στον Οργανισμό μοίρασαν διασπώμενες σακούλες απορριμμάτων της εταιρίας Μασουτής, έχοντας στη σύνθεσή τους ειδικό διαλύτη d2w.

Παράλληλα διένειμαν ενημερωτικό φυλλάδιο παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στους λουόμενους για τις συνθήκες που πρέπει να κολυμπούν και πώς να προστατεύονται από τον ήλιο.

Να σημειωθεί πως, οι επιβάτες μπορούν να πηγαίνουν στις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκούμε τις γραμμές εξπρές Νο 70 και Νο 71. Η αφετηρία των δρομολογίων βρίσκεται στον χώρο τερματισμού των λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ. στον Ν.Σ. Σταθμό.

Η υλοποίηση της δράσης πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού.

Για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται από το πληροφοριακό κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981 100 αλλά και από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.gr, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη διεύθυνση m.oasth.gr, μέσω κινητού τηλεφώνου.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του thestival.gr: