Ο Κοινωνικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα, η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μαγνησίας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ιωνίας «Ηρόδοτος» διοργανώνουν τα «Μαγνησιώτικα Σταυροδρόμια», από 22 έως 30 Ιουνίου 2017, στις 8.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ν. Μαγνησίας,

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί σήμερα με τη συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Dilek Koc, γνωστής στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο σάουντρακ της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα». Πριν από τη συναυλία θα πραγματοποιηθεί το έθιμο του Κλήδονα.

  • Την Παρασκευή 23/6, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση χορωδιών.
  • Το Σάββατο 24/6, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία – αφιέρωμα στο Σταύρο Ξαρχάκο.
  • Τέλος, την Τετάρτη 28/6 και την Παρασκευή 30/6, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Μικρασιατών Ιωνίας «Ηρόδοτος».