Το Φεστιβάλ Μουσικής «Keep on - JAZZ and beyond» διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο δήμος Θεσσαλονίκης και το πρόγραμμά του εγκρίθηκε χθες, Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, από το Δημοτικό Συμβούλιο στη διάρκεια της 10ης τακτικής συνεδρίασης.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου, από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου 2017, με την εμφάνιση συγκροτημάτων της εγχώριας και διεθνούς σκηνής της jazz και ethnic μουσικής. Στο τέλος κάθε συναυλίας, οι μουσικοί θα συνεχίζουν με συμπράξεις (jam sessions).

Στο πλαίσιο του «Keep on -JAZZ and beyond» θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη συναυλίες από τα ίδια μουσικά σχήματα, στις 22 και 23 Ιουνίου, στην περιοχή Καπάνι (Αγορά Βλάλη-Κομνηνών, Εγνατίας, Αριστοτέλους και Μενεξέ), στις 13.00, ενώ παράλληλα θα υλοποιηθούν εργαστήρια με τη συμμετοχή των ξένων καλλιτεχνών, στο Κέντρο Μουσικής (Κουντουριώτου 17), με ελεύθερη είσοδο για τους μουσικούς και σπουδαστές της πόλης.

Οι τιμές των εισιτήριων ορίζονται στα 10 ευρώ το κανονικό και 6 ευρώ το μειωμένο, ενώ στις 21 Ιουνίου 2017 (Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής) η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.