Εκατοντάδες δέματα με τρόφιμα θα διανείμει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, σε καταγεγραμμένες ευάλωτες ελληνικές οικογένειες της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τις ενισχύσει για την περίοδο του καλοκαιριού. Τη δράση θα πραγματοποιήσει σήμερα, στις 11.00 π.μ., το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο κτίριο επί της οδού Κουντουριώτη 10, στο Λιμάνι.

Παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού, του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης Ε.Ε.Σ. κ. Επαμεινώνδα Μολυβά, των μελών του τοπικού Δ.Σ. και με τη συμμετοχή Εθελοντών και των τριών Σωμάτων του Ε.Ε.Σ., θα γίνει η διανομή των τροφίμων σε περισσότερες από 350 ελληνικές οικογένειες. Πρόκειται για καταγεγραμμένους συμπολίτες μας των οποίων οι ανάγκες έχουν διαπιστωθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μονογονεϊκές και πολυμελείς οικογένειες, άπορους, άστεγους και νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, τα οποία ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Για το λόγο αυτό ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση σε μεμονωμένα άτομα και επιχειρήσεις να προσφέρουν, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, τρόφιμα μακράς διάρκειας, προς αντικατάσταση των αποθεμάτων στις αποθήκες του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης.