Το Φεστιβάλ «Άθληση για όλους» ξεκινά από σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Α.Κ Ευόσμου στις 19:30 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Οι Αθλούμενοι και οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής θα παρουσιάσουν και φέτος τα αποτελέσματα του επιτελούμενου έργου, που υλοποίησαν και ολοκλήρωσαν από κοινού στα Αθλητικά προγράμματα 2016-2017. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ετήσια γιοαρτή αθλητισμού όλων των τμημάτων Μαζικού Αθλητισμού, το οποίο οργανώνει κάθε χρόνο η Διεύθυνση Αθλητισμού της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού .

Όπως είναι γνωστό το Φεστιβάλ «Άθληση για όλους» εντάσσεται στις μεγαλύτερες Αθλητικές Γιορτές της χώρας διότι συμμετέχουν σ αυτό περισσότεροι από 1500 αθλούμενοι από 3ων έως 80 ετών και αποτελεί την μοναδική πανελλαδική δημοτική αθλητική εκδήλωση που διαρκεί 3 ημέρες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 29 έως 31 Μαΐου 2017 στις 19.30
Συμμετέχουν όλα τα αθλητικά τμήματα ( παιδικά τμήματα μοντέρνου, σύγχρονου και κλασσικού χορού, ενόργανης, ακροβατικής και ρυθμικής γυμναστικής, Hip Hop και Tae Kwon Do, τμήματα Ενηλίκων Tae Bo, Zumda & Dance aerobic όπως επίσης τμήματα αθλουμένων τρίτης ηλικίας αλλα΄και ατόμων με αναπηρίες ( αυτισμός και σύνδρομο Down)

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η “Γιορτή προσχολικής ηλικίας ” με την συμμετοχή των Τμημάτων:
Μουσικοκινητικής αγωγής, γενικής γυμναστικής , προπαιδείες μπαλέτου, ενόργανης, ρυθμικής και TWD.