Μια ακόμη δημιουργική χρονιά έφτασε σχεδόν στο τέλος της και ήρθε η στιγμή που οι μικροί μαθητές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του δήμου Νεάπολης-Συκεών βρίσκονται σε «πυρετώδεις» προετοιμασίες, θέλοντας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας σε γονείς, καθηγητές και κοινό όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Πρόκειται για ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών και περιλαμβάνει καλλιτεχνικές επιδείξεις, χορό, θέατρο, αθλητισμό και ποικίλες άλλες δραστηριότητες.

Από σήμερα, Τετάρτη, έως και την Παρασκευή 9 Ιουνίου τα απογεύματα θα «ξεχειλίσουν» από καλλιτεχνική και όχι μόνο δημιουργία δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά που παρακολούθησαν τα μαθήματα των ΚΔΑΠ να κλείσουν τη χρονιά με τον πιο θεαματικό τρόπο και να εισπράξουν το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Ειδικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 - 7:30 μ.μ.
Γιορτή Αθλητικών Τμημάτων ΚΔΑΠ και Μαζικού Αθλητισμού Δ.Ε. Πεύκων στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων (Λεωφόρος Δημοκρατίας 6, Πεύκα)

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 – 6 μ.μ.
Γιορτή ΚΔΑΠ Πολιτιστικού Κέντρου Συκεών στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Ρήγα Φεραίου & Μεγάρων, Συκιές)

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 - 7:30 μ.μ.
Βραδιά Χορού των τμημάτων ΚΔΑΠ της Σχολής Χορού της Δ.Ε. Νεάπολης στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Ρήγα Φεραίου & Μεγάρων, Συκιές)

Τρίτη 30 Μαΐου 2017 – 6μ.μ.
Γιορτή ΚΔΑΠ, 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκων και Εγκαίνια Εικαστικών Τμημάτων Πεύκων στο 2ο Δημ. Σχολείο Πεύκων (Τριών Ιεραρχών 5, Πεύκα)

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 - 7:30 μ.μ.
Γιορτή Αθλητικών Τμημάτων ΚΔΑΠ και Μαζικού Αθλητισμού Δ.Ε. Συκεών και Αγ. Παύλου στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών (Καρόλου Κουν 13, Συκιές)

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 – 6 μ.μ.
Γιορτή ΚΔΑΠ, 7ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και Εγκαίνια Έκθεσης στο Εικαστικό Εργαστήρι «Ήλιος» (Λαγκαδά 120 & Κομνηνού, Νεάπολη)

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 – 7 μ.μ.
Γιορτή ΚΔΑΠ Νεάπολης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας (Ζάκκα 25, Νεάπολη)

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 – 6 μ.μ.
Γιορτή ΚΔΑΠ Στρεμπενιώτη στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης (Φραγκλίνου Ρούσβελτ & Κολοκοτρώνη, περιοχή Στρεμπενιώτη)

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 – 7.30 μ.μ.
Γιορτή Αθλητικών Τμημάτων ΚΔΑΠ & Μαζικού Αθλητισμού Δ.Ε. Νεάπολης στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη)

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 – 6 μ.μ.
Γιορτή ΚΔΑΠ Συκεών (Πρόνοιας) στον Παιδικό Σταθμό Πρόνοιας
(Ι. Μιχαήλ 3, Συκιές)

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 – 6 μ.μ.
Γιορτή ΚΔΑΠ Φωκά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών (Οδ. Φωκά 17, Συκιές)

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 – 7.30 μ.μ.
Γιορτή Θεατρικών Τμημάτων ΚΔΑΠ Αγ. Παύλου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Αγ. Παύλου (Πρ. Μυρώνη 2, Άγιος Παύλος)