Με δύο λαμπρές όσο και σημαντικές ως προς την ουσία τους εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν εξέχοντες ομιλητές το Σάββατο και την επόμενη Κυριακή αρχίζει το 2017 για το Επιμελητήριο.

Η πρώτη είναι το επίσημο δείπνο του ΕΕΘ, που θα παρατεθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δρ Δημ. Παπαδημητρίου.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούσουμε από τον πλέον αρμόδιο υπουργό τιςσκέψεις, τις ιδέες και τη στρατηγική της κυβέρνησης για τη νέα χρονιά, σε ό,τι αφορά την Αγορά και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, μέσα στην ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία αλλά και τις προκλήσεις του 2017!

Στο Ετήσιο Δείπνο θα δώσουν το "παρών" όλες οι αρχές της πόλης.

Άλλωστε είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη ομιλία του κ. Παπαδημητρίου εκτός Αθηνών, με την ιδιότητα του υπουργού!

Η δεύτερη εκδήλωση είναι εξίσου σημαντική και εντάσσεται στη σειρά των εκδηλώσεων του ΕΕΘ "Οι Επαγγελματίες συζητούμε με τους Πολιτικούς μας" και θα διοργανωθεί την επόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα "Θεσσαλονίκη" του Επιμελητηρίου.

Σ ' αυτήν θα αναπτύξουν τις θέσεις  τους ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και ο Δημ. Μάρδας, πρώην υπουργός από την πλευρά της κυβέρνησης όπως και ο Γιώργος Αρβανιτίδης, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης από την πλευρά της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης".

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι ομιλητές έχουν πολύ στενή σχέση με τον χώρο μας αλλά και με το Επιμελητήριο μας! Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης. Ο κ. Μάρδας έχει συνεργαστεί σε πολλά προγράμματα φορέων της Αγοράς, ενώ επιχείρηση διατηρούσε επί πολλά χρόνια και ο κ. Αρβανιτίδης.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί και σ΄αυτήν θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη του ΕΕΘ όχι μόνο να ενημερωθούν για τις θέσεις των κομμάτων αλλά και να συζητηθούν με τους εκπροσώπους τους για τα θέματα του κλάδου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.