Δωρεάν ξεναγήσεις στα αρχοντικά της πόλης! Δηλώστε συμμετοχή!

|
THESTIVAL TEAM

Την Κυριακή 8 Απριλίου 2012, στις 11:00, αρχίζει το πρόγραμμα των ξεναγήσεων στους αρχιτεκτονικούς  θησαυρούς της Ανατολικής Θεσσαλονίκης…

που διοργανώνει η 5η Δημοτική Κοινότητα.

Η πρώτη ξενάγηση θα ξεκινήσει από τη Βίλλα Αλλατίνη (σημείο συνάντησης) και θα περιλαμβάνει τα διατηρητέα αρχοντικά  Βίλλα Μορπούργκο,  Οικισμός Ουζιέλ, Casa Bianca, Βίλλα Μορντώχ, Οικία Σιάγα, Chateau mon Bonheur και Οικία Μεχμέτ Καπαντζή (ΜΙΕΤ).
Ένα δεύτερο πρόγραμμα ξεναγήσεων, περιλαμβάνει τα διατηρητέα μνημεία
Αρχοντικό Αχμέτ Καπαντζή(ΝΑΤΟ), Οικία Μοδιάνο (Λαογραφικό μουσείο), Ορφανοτροφείο Μέλισσα, Σχολή Τυφλών, Οικία Σάλεμ, Οικία Μιχαηλίδη, Γενί Τζαμί,
Οικία Μοδιάνο, Α’ Γυμνάσιο, Προτομή Γεωργίου Α’ και 12ο Δημοτικό Σχολείο.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα εισιτήριο του ΟΑΣΘ των 90 λεπτών, λόγω της απαραίτητης μετακίνησης τους με αστικό λεωφορείο για τις ανάγκες των ξεναγήσεων.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Βασ. Όλγας 162- 25ης  Μαρτίου 24, τηλ. 2310. 425.530  και στην αίθουσα των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων της Κοινότητας, Πέτρου Συνδίκα 24, τηλ. 2310.853.800.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.