Στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα στην κούρσα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σήμερα πως θα σταθεί ο Χρήστος Δήμας.

Ο 35χρονος βουλευτής Κορινθίας, όπως ανέφερε στο ''Βήμα FM'', απαρίθμησε τέσσερις λόγους, για τους οποίους στηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά: "Έχω αποφασίσει ποιον θα στηρίξω. Έχω αποφασίσει για τέσσερις λόγους να στηρίξω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Πρώτον, πιστεύω ότι μπορεί να διευρύνει την εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας και να κερδίσει τις εκλογές. Η πραγματικότητα είναι πως τα τελευταία χρόνια η Νεα Δημοκρατία έχει μικρύνει κι έχουμε χάσει ακόμη και παραδοσιακούς ψηφοφόρους.

Δεύτερον, η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μία γενικότερη επανεκκίνηση και πιστεύω πως έχει την πρόθεση να το κάνει πράξη και την δυνατότητα να το φέρει επιτυχώς εις πέρας.

Τρίτον είναι η ιδεολογική κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας. Έχουμε παρεκκλίνει από τις βασικές ιδεολογικές μας αρχές. Η πεποίθηση του στον κοινωνικό φιλελευθερισμό ως κύρια ιδεολογική κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας είναι σημαντική.

Και τέλος, έχει φτάσει η στιγμή όπου οι νεότερες γενιές θα συμβάλλουμε θετικά και με πρωταγωνιστικό ρόλο ώστε να βγει η χώρα από την κρίση και να σταθεί ξανά στα πόδια της''.